Wednesday, October 10, 2007

Πατατοψαροσαλάτα

Θέλουμε ένα φιλέτο που περίσσεψε από τη χτεσινή ψαροφαγία - εμείς χρησιμοποιήσαμε τσιπούρα που ψήθηκε με μόνο πρόσθετο το αλατοπίπερο.
Χτες επίσης, βράσαμε μερικές πατάτες.
Μετά από μια... ολονυχτία στο ψυγείο, κόβουμε ψάρι και πατάτες, προσθέτουμε μαϊντανό, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και έτοιμη η πατατοψαροσαλάτα μας:

2 comments:

Anonymous said...

Φαίνεται πολύ νόστιμη εγώ θα έβαζα κόλιαδρο αντί μαιντανο :-)

Κωστας said...

Ε, παραφάγαμε κόλιανδρο αυτές τις μέρες :-)
Την επόμενη φορά!