Sunday, February 28, 2010

Φαλάφελ στα γρήγορα

Πάμε σ' ένα βιομάγαζο και παίρνουμε έτοιμο μίγμα για φαλάφελ. Ακολουθούμε τις οδηγίες ετοιμασίας.
Ψιλοκόβουμε ένα αγγούρι και το βάζουμε σε γιαούρτι.
Τηγανίζουμε τα ρεβυθοκεφτεδάκια και τα σερβίρουμε με το αγγουρογιαούρτι και κόκκινο πιπέρι (αν είναι καπνιστό ακόμα καλύτερα):


Ωραία, φάγαμε και σήμερα :-)))

Thursday, February 25, 2010

Αγριογούρουνο με λάχανο τουρσί

Ηρθε ο καιρός να μαγειρέψουμε κάτι με το σπιτικό λάχανο τουρσί μας.

Παίρνουμε λοιπόν μαριναρισμένο κρέας αγριογούρουνου και μερικές φέτες καπνιστό μπέικον.Θα χρειαστεί τουλάχιστον διπλάσιος όγκος (απ' αυτόν του κρέατος) ψιλοκομμένο λάχανο.

Βάζουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και το αγριογούρουνο να "πάρει" απ' όλες τις πλευρές. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία. Σκεπάζουμε με τις φέτες μπέικον και τ' αφήνουμε να σιγοβράσουν για 45 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το λάχανο, ανακατεύουμε και τ' αφήνουμε για κανα δίωρο ακόμα. Ετοιμο: