Sunday, February 28, 2010

Φαλάφελ στα γρήγορα

Πάμε σ' ένα βιομάγαζο και παίρνουμε έτοιμο μίγμα για φαλάφελ. Ακολουθούμε τις οδηγίες ετοιμασίας.
Ψιλοκόβουμε ένα αγγούρι και το βάζουμε σε γιαούρτι.
Τηγανίζουμε τα ρεβυθοκεφτεδάκια και τα σερβίρουμε με το αγγουρογιαούρτι και κόκκινο πιπέρι (αν είναι καπνιστό ακόμα καλύτερα):


Ωραία, φάγαμε και σήμερα :-)))

4 comments:

  1. Και εγώ μαγειρεύω μόνο με βιολογικά και επειδή είδα ότι είσαι της ίδιας φιλοσοφίας, χάρηκα που σε γνώρισα...
    το συγκεκριμένο μίγμα φαλάφελ το έχω δοκιμάσει και είναι πολύ καλό (γερμανικής εταιρείας αν δεν κάνω λάθος), θέλω όμως να προσπαθήσω -διάβασα τα υλικά που περιέχει- να το φτιάξω από το μηδέν (from scratch) με χρήση ρεβιθάλευρου... για να δούμε!!

    ReplyDelete
  2. Κώστα καλησπέρα! Συγνώμη για την άσχετη θέση αλλά ψάχνω μια ηλεκτρονική διεύθυνση και δεν βρίσκω πουθενά. Μπορείς να μου απαντήσεις στο info(@)greekfoodblogs(.)com?
    σ'ευχαριστώ πολύ
    Βίκυ Κουμάντου

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραία συνταγή για φαλαφελ.... σιγουρα θα την δοκιμάσω

    ReplyDelete