Μετά τις "εξωτικές" πατάτες γιαχνί με βραχώδη θαλασσινά, συνεχίζουμε με μια πιο στεριανή βερσιον....
Λοιπον, αφου κόψουμε σε μικρά κομμάτια τη μοσχαροκαρδιά (μπίφχαρτ ελληνιστί), τη βράζουμε για καμμιά ώρα το λιγότερο...
Κρατάμε ζεστό το νερό στο οποίο έβρασε.
Σωτάρουμε κρεμμύδια και σκόρδα με κόκκινο (κατα προτίμηση καπνιστό) πιπέρι, προσθέτουμε 400 γρ ψιλοκομμένη ντομάτα, αλατοπίπερο και τις χοντροκομμένες πατάτες, το νερό της καρδιάς μέχρι ίσα-ίσα να σκεπαστούν τα υλικά μας και βράζουμε όσο χρειάζεται. Αυτά...
4 comments:
Διαβάζοντας το πολύ ωραίο blog σας, και επειδή είναι από τα λίγα που ανακάλυψα σχετικά με το κρασί,να σας πληροφορήσω ότι άνοιξε το site μας houseofwine.gr γιά το κρασί, όπου εκεί μπορείτε να βρείτε το κρασί που ταιριάζει στις συνταγές σας, σε περισσότερες από 1000 ετικέττες, ελληνικές και ξένες, και με παράδοση στο σπίτι σας την επομένη! Επιστεφθείτε το site μας ή το Blog μας, πιστεύoυμε ότι είναι το καλύτερο στο Internet γιά να βρείτε το κρασί που σας ταιριάζει.
Θα είναι χαρά μας να σας δούμε εκεί.
Έλεος ρε φίλε! Δεν τρώς μύδια και λουκάνικο και τρως καρδιές μοσχαριού!;
@ Anonymous: Και που να μάθεις οτι δεν τρώω μπάμιες, αλλά τρώω σαλιγκάρια! Φρίκη ε;
:-) :-D :-P
Post a Comment