Θέλουμε ένα φιλέτο που περίσσεψε από τη χτεσινή ψαροφαγία - εμείς χρησιμοποιήσαμε τσιπούρα που ψήθηκε με μόνο πρόσθετο το αλατοπίπερο.
Χτες επίσης, βράσαμε μερικές πατάτες.
Μετά από μια... ολονυχτία στο ψυγείο, κόβουμε ψάρι και πατάτες, προσθέτουμε μαϊντανό, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και έτοιμη η πατατοψαροσαλάτα μας:
2 comments:
Φαίνεται πολύ νόστιμη εγώ θα έβαζα κόλιαδρο αντί μαιντανο :-)
Ε, παραφάγαμε κόλιανδρο αυτές τις μέρες :-)
Την επόμενη φορά!
Post a Comment