Ψιλοκόβουμε 400 γρ. πράσα και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαραθούν εντελώς μαζί με 2-3 γαρύφαλλα και λίγη ψιλοκομμένη πιπερόριζα. Τα απλώνουμε στο πυρέξ και βάζουμε από πάνω μιά φέτα φαγκρί περίπου 400 γραμμάρια. Περιχύνουμε με λεμόνι και ένα σφηνάκι τσίπουρο. Το βάζουμε στο φούρνο στους 200. Στα πρώτα 20 λεπτά σκεπασμένο με λαδόχαρτο. Περίπου 40 λεπτα.
*συνταγή συζύγου... :-)
3 comments:
Υπέροχο!!!
Τρελοτουρίστρια
Τα συγχαρητήριά μου στη σύζυγο για την έμπνευση και σε σένα για την υλοποίηση
Καλή εβδομάδα
Εμπνευση & υλοποίηση ανήκουν στη σύζυγο ;)
Post a Comment