Αφού καθαρίσουμε καλά τα πράσα (ενα κιλό για 2 άτομα), τα κόβουμε σε κομμάτια 2-3 εκατοστών. Το ίδιο κάνουμε και σε 2-3 καρότα.
Από ένα σέλινο παίρνουμε τα μισά φύλλα του και τα ψιλοκόβουμε, όπως και τη σελινόριζα.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε περίπου μισό ποτηράκι ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα πράσα.
Μόλις μαλακώσουν προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και τ' αφήνουμε να σιγοβράσουν για κανα μισάωρο.
Στο τέλος, αλατοπιπερώνουμε, κάνουμε και ένα αυγολέμονο (1 αυγό - χυμό ενός λεμονιού), ανακατεύουμε και σερβίρουμε:
1 comments:
Σούπερ το πρασοσέλινο! Με γεια η νέα διακόσμηση! Ωραιότατη!
Post a Comment