Για να κάνουμε μια γαριδομακαρονάδα σε λιγότερο από μισή ώρα, θα χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένα καθαρισμένα γαριδάκια - βέβαια το κέρδος στο χρόνο μαγειρέματος σημαίνει οτι δεν θα έχουμε τη ποιότητα των φρέσκων γαρίδων...
Σωτάρουμε λοιπόν ψιλοκομμένο κρεμμύδι, σκόρδο και τζίντζερ, προσθέτουμε 400γρ ψιλοκομμένο ντοματάκι και τις γαρίδες και τ' αφήνουμε να σιγοβράζουν.
Βράζουμε τα μακαρόνια.
Προσθέτουμε στη σάλτσα ένα σφηνάκι ρούμι, ανακατεύουμε και περιχύνουμε:
*συνταγή συζύγου... :-)
3 comments:
Την ξέρω τη συνταγή. Μου πήγε τη χοληστερίνη στο 300.
Εμ... τις γαρίδες τις τρώμε με μέτρο, όχι με φτυάρι :-) :-Ρ
lolδεν ειναι λιγο δυσκολο να κυνηγας τη γαριδουλα με το ... μετρο? ενω με το φτυαρι ειναι πιο ευκολο!!!
ps την δοκιμασα τη συνταγη... πολυ καλη εναλλακτικη!!!
Μαρια
Post a Comment