Πριν λίγες μέρες εγραψα μια συνταγούλα για χυλοπίτες με γαρίδες. Τότε είχαμε καταναλώσει τις μισές χυλοπίτες, τις υπόλοιπες θα τις μαγειρέψουμε σήμερα με μια σάλτσα πέστο.
Ετοιμάζουμε τη πέστο μας χρησιμοποιώντας βασιλικό, μερικές σκελίδες σκόρδο, κουκουνάρι και γραβιέρα φτιαγμένη από βουβαλίσιο γάλα. Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα αυτά με κρητικό ελαιόλαδο και όταν βράσουν οι χυλοπίτες, τις ανακατεύουμε καλά με τη σάλτσα:
3 comments:
Μμμμμ....Φαίνονται τέλειες!!!Μπράβο!!
Πολύ ωραίος συνδυασμός υλικών, άρα προφανώς νόστιμο αποτέλεσμα
Τέλειες οι συνταγεσ σας!! Θα δοκιμάσω μερικές! Ευχαριστώ!
Post a Comment