Πήγαμε πρόσφατα μια βολτίτσα στα Πιέρια και πήραμε μερικές μπριζόλες από το Ελατοχώρι. Χοιρινές.
Εχουμε και κάτι πατάτες που περιμένουν... Ευκαιρία για συνδιασμό.
Κόβουμε λοιπόν σε σχετικά μεγάλα κομμάτια τις πατάτες, τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς και τις απλώνουμε σ΄ ένα ταψί, σε χαρτί.
Απλώνουμε από πάνω τα μπριζολάκια - τα οποία έχουμε καρυκεύσει δεόντως, κλείνουμε καλά το χαρτί και ψήνουμε στους 200 για καμμιά ώρα.
Ανοίγουμε το χαρτί, βάζουμε αρκετή ρίγανη, περιχύνουμε με τον χυμό ενός λεμονιού και τ' αφήνουμε κανα εικοσάλεπτο ακόμα.
7 comments:
Ενα απο τα αγαπημενα μου φαγητα !
Αγαπημένο φαγητό!
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ
Καλησπέρα!
Ψήνεται εδώ και μισή ώρα!! Μέχρι τώρα το έφτιαχνα σε γάστρα με καπάκι. Απόψε θα φάμε στη λαδόκολλα :)
Ευχαριστώ
Καλό βράδυ και καλό 3ήμερο
AAA!!!ΥΠΈΡΟΧΑ ΤΑ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΊΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΆΖΩ ΛΊΝΚ ΣΤΟ ΦΑΡΑΩΝΑ arts and crafts.
Eιμαι εκτός αναρτήσεων λόγω επαγγελματικων υποχρεώσεων αλλα που και που κάνω επισκέψεις σε φίλους.Ερχομαι απο τον Ψαρότοπο του Λάμπρου.
καλο απογευμα.
Πολύ αγαπησιάρηκες μας προέκυψαν οι μπριζολοπατάτες :-)
Thanks to all.
Αγαπημένο φαγάκι και πεντανόστιμο! Το μόνο κακό, από άποψη αισθητικής και μόνο, είναι τα κομματάκια του λίπους πάνω στις πατάτες...
Post a Comment