Μετά από αρκετούς μήνες, ξαναβρήκαμε τα ζυμαρικά σε σχήμα φύλλων ελιάς (παραγωγή Σητείας):
Θα τα μαγειρέψουμε με πέστο κόλιανδρου, καθώς το φυτό στη γλάστρα βγάζει μια-δυο πέστο ακόμη...
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να ζεσταίνεται. Μόλις αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε μια κουταλιά σούπας αλάτι και περίπου 250 γραμμάρια από τα ζυμαρικά μας.
Τα αφήνουμε να βράσουν για κανα 15λεπτο.
Οσο βράζουν τα μακαρόνια, ετοιμάζουμε τη πέστο. Μια χεριά κόλιανδρο, κεφαλοτύρι, κουκουνάρι, δυο-τρεις σκελίδες σκόρδο και ελαιόλαδο στο μπλέντερ να γίνουν πάστα. Δοκιμάζουμε τη γεύση, προσθέτουμε ό,τι περισσότερο ζητάει ο ουρανίσκος μας, ξαναμπλεντάρουμε κλπ.
Σουρώνουμε τα ελαιόφυλλα, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στη κατσαρόλα και τα ξαναρίχνουμε μέσα, ανακατεύουμε, προσθέτουμε τη σάλτσα, σβήνουμε τη κουζίνα, ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το τυρί και να απλωθεί παντού η πέστο.
Σερβίρουμε με αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι:
6 comments:
τρελαίνομαι!...
Ωχ η γυναίκα και κανω δίαιτα...
Πρώτη φορά τα βλέπω αυτά τα ζυμαρικά! Στη γεύση διαφέρουν από τα γνωστά?
Στη γεύση διαφέρουν μόνο στο οτι είναι πιο νόστιμα! :-) :-) :-)
Που τα βρίσκουμε ??? Πρέπει να είναι καταπληκτικά!!!!!!!
Τελευταία, και σε σουπερμάρκετ - ειδικά αν έχουν γωνιά με βιολογικά προϊόντα.
Post a Comment