Κόβουμε το κυδώνι στα τέσσερα, το καθαρίζουμε, καρφώνουμε σε κάθε κομμάτι 1-2 γαρύφαλα, πασπαλίζουμε με μαύρη ζάχαρη και κανέλα. Περιχύνουμε με τεντούρα και ψήνουμε για μερικά λεπτά.
3
comments:
Anonymous
said...
Καλημέρα, Νομίζω πως αυτό το γλυκάκι θα χρειάζεται κάτι παραπάνω από ίγα λεπτά στο φούρνο. Κανένα 40 λεπτο σίγουρα!Ωραίος συνδυασμός πάντως.
3 comments:
Καλημέρα,
Νομίζω πως αυτό το γλυκάκι θα χρειάζεται κάτι παραπάνω από ίγα λεπτά στο φούρνο. Κανένα 40 λεπτο σίγουρα!Ωραίος συνδυασμός πάντως.
τι είναι η τεντούρα??
@ FoodJunkie: Δεν μ' αρέσουν τα πολυψημένα φρούτα... όσο πιο ωμό, τόσο καλύτερα!
@ Μελενια: Είναι ένα πατρινό λικέρ με κανέλα και γαρίφαλο (μέσες άκρες...)
Post a Comment