Sunday, November 16, 2008

Κυδώνια με τεντούρα

Ενα χειμωνιάτικο επιδόρπιο:

Κόβουμε το κυδώνι στα τέσσερα, το καθαρίζουμε, καρφώνουμε σε κάθε κομμάτι 1-2 γαρύφαλα, πασπαλίζουμε με μαύρη ζάχαρη και κανέλα.
Περιχύνουμε με τεντούρα και ψήνουμε για μερικά λεπτά.

3 comments:

Anonymous said...

Καλημέρα,
Νομίζω πως αυτό το γλυκάκι θα χρειάζεται κάτι παραπάνω από ίγα λεπτά στο φούρνο. Κανένα 40 λεπτο σίγουρα!Ωραίος συνδυασμός πάντως.

Μελενια said...

τι είναι η τεντούρα??

Κωστας said...

@ FoodJunkie: Δεν μ' αρέσουν τα πολυψημένα φρούτα... όσο πιο ωμό, τόσο καλύτερα!

@ Μελενια: Είναι ένα πατρινό λικέρ με κανέλα και γαρίφαλο (μέσες άκρες...)