Monday, January 7, 2008

Σπανάκι με μέλι, ξύδι, κόλιανδρο και κίμινο.

Μια εύκολη, αρωματική και ψιλοπικάντικη σαλάτα.

Πλένουμε τα σπανάκια, τα χοντροκόβουμε και τα απλώνουμε στη σαλατιέρα. Βάζουμε λίγο λάδι και αλάτι.

Κοπανάμε καλά στο γουδί από ένα κουταλάκι γλυκού σπόρους κίμινου και κόλιανδρου.
Σε ένα ποτήρι η μπολ, διαλύουμε μια κουταλιά μέλι σε μια κουταλιά ξίδι balsamico, ανακατεύουμε με τους κοπανισμένους σπόρους και περιχύνουμε:


3 comments:

betty said...

Στη σως, μου αρέσει μερικές φορές να προσθέτω και λίγη σκόνη σκόρδου για ένα αδιόρατα αισθητό αποτέλεσμα.

Κωστας said...

Γιατί σκόνη και όχι φρέσκο σκόρδο;

betty said...

Γιατί όπως είπα, θέλω κατιτίς το ελαφρύτερο γευστικά από το γνήσιο σκόρδο(πες το κι ευκολία, δεν έχω δοκιμάσει το σκόρδο με το γραμμάριο!)