Thursday, February 22, 2007

Σπανάκι - ρόκα

Εγκαίνια σήμερα της κατηγορίας "Σαλάτες" με μια ...γλυκόπικρη να τη χαρακτηρίσω;


Ετοιμάζουμε μισή σαλατιέρα σπανάκι, μισή σαλατιέρα ρόκα (όπερ σημαίνει καλό πλύσιμο και χοντροκόψιμο των χόρτων).
Ανακατεύουμε να αναμιχθούν τα χορταρικά, βάζουμε αλάτι, μπόλικο θρούμπι, ελαιόλαδο πρώτης ψυχρής έκθλιψης, ή για τους βιτσιόζους λινέλαιο (ομοίως πρώτης ψυχρής έκθλιψης) και ξύδι balsamico.

2 comments:

kiki said...

Πεθαίνω για σαλάτες!

Κωστας said...

Δεν είσαι η μόνη :-)