Εγκαίνια σήμερα της κατηγορίας "Σαλάτες" με μια ...γλυκόπικρη να τη χαρακτηρίσω;
Ετοιμάζουμε μισή σαλατιέρα σπανάκι, μισή σαλατιέρα ρόκα (όπερ σημαίνει καλό πλύσιμο και χοντροκόψιμο των χόρτων).
Ανακατεύουμε να αναμιχθούν τα χορταρικά, βάζουμε αλάτι, μπόλικο θρούμπι, ελαιόλαδο πρώτης ψυχρής έκθλιψης, ή για τους βιτσιόζους λινέλαιο (ομοίως πρώτης ψυχρής έκθλιψης) και ξύδι balsamico.
2 comments:
Πεθαίνω για σαλάτες!
Δεν είσαι η μόνη :-)
Post a Comment